به گزارش مركز اطلاع رساني، روابط عمومي و امور بين الملل سازمان برنامه و بودجه كشور، معاون رئيس جمهور در اين ديدار كه خانم شنتال دلي رايزن اقتصادي سوييس نيز در آن حضور داشت، مذاكرات اخير روساي جمهور دو كشور را مثبت و نشانه اعتماد دو كشور عنوان و همكاري سوييس در دوران تحريم با ايران را ارزشمند توصيف كرد. سفير سوئيس نيز با ابراز خرسندي از مذاكرات دو كشور در بالاترين سطح، از تقاضاي مشاركت و سرمايه گذاري بيشتر شركتهاي توليدي اين كشور در ايران سخن گفت.
به گفته سفير سوئيس علي رغم تحريمهاي آمريكا؛ شركتهاي فولر، سينجنتا، روشه، نوارتيس علاوه بر نستله، تمايل دارند كه در ايران سرمايهگذاري كنند. لايتنر از حضور دكتر نوبخت در مراسم افتتاح خط توليد جديد نستله در قزوين، نيز تقدير كرد و آن را نشانه استقبال معاون رئيس جمهور از حضور شركتهاي خارجي در ايران دانست كه با تاييد دكتر نوبخت نيز همراه شد.
رئيس سازمان برنامه و بودجه كشور، بر آمادگي اين سازمان براي فعال كردن ظرفيت همكاري دو كشور تاكيد كرد و در پاسخ به درخواست سفير سوييس دال بر رفع موانع سرمايه گذاري شركتهاي خارجي در ايران در كنار موانع ناشي از تحريمها، تصريح كرد: تيمي را مامور بررسي تقاضاهاي شركتهاي سوئيسي براي حضور در ايران مي كنم كه مشكلات را هم تا حصول نتيجه بررسي كند.
دكتر نوبخت با اشاره به اينكه روابط ايران با كشورها هميشه با فراز و نشيب هايي همراه بوده است؛ ادامه داد: اما مهم براي ما كشورهايي هستند كه در شرايط تحريمي در كنار ايران باقي ميمانند. علت سرپا ماندن ايران، علي رغم تحريمها؛ نهاد سازيهايي بود كه در ايران شكل گرفته و امكان اتخاذ تصميم در شرايط تحريم را به ما داد. خرسنديم كه كشور سوئيس همواره كوشيده كه روابط خوب و منطقي با ايران داشته باشد.
معاون رئيس جمهور همچنين افزود: خورشيد تحريمها رو به غروب و خورشيد همكاريها در حال طلوع است. انشاالله در آينده همكاريهاي وسيعتري با طرف سوييسي داشته باشيم.